عدم شرکت در انتخابات همان و زمین‌گیر شدن مقاومت در سطح جهانی همان

عدم شرکت در انتخابات همان و زمین‌گیر شدن مقاومت در سطح جهانی همان


عدم شرکت در انتخابات همان و زمین‌گیر شدن مقاومت در سطح جهانی همان

 

حجت‌الاسلام مهدوی‌نژاد: قریب به نیمی از جمعیت کشور تاریخ کشورشان را نمی‌دانند!! // چه کسی باید حقایق انقلاب را به نسل جدید منتقل کند؟ // مقام معظم رهبری(حفظه‌الله)، در بیانیه گام دوم می‌فرمایند: «تنها انقلابی که بعد از گذشت چهل سال بدون هیچ خیانتی به انقلاب و شعارهای اصلی‌اش باقی‌مانده‌ انقلاب ماست» // دشمن اقتصادِ ما را گروگان گرفته است! // در حوزه سیاست خارجی ما قدرت را در جهان جابجا کردیم // دشمن همه فشارهایش را آورده و فتنه‌های مختلف درست می‌کند تا شما در انتخابات شرکت نکنید. دشمنان میخواهند مردم در انتخابات شرکت نکنند، تا به دنیا مخابره شود که این نظام پشتوانه ندارد و مردمش آن را نمی‌خواهند. آنوقت چه اتفاقی می‌افتد؟ آمریکا، اسرائیل و کشورهای اروپایی و به اصطلاح سران آن کشورها نفس می‌گیرند، غزه زمین‌گیر می‌شود، مردمش ناامید می‌شوند. اگر مردم غزه دارند مقاومت می‌کنند به پشتوانه ایران است. اگر حَشدُالشعبی عراق و انصارالله یمن سینه سپر کردهاند به پشتوانه جمهوری اسلامی ایران است

 

شناسنامه:

عنوان: جشن میلاد انوار کربلا

موضوع: اهمیت روایت تاریخ

مکان: امامزاده سیدجعفرمحمد(علیه‌السلام)

زمان: پنجشنبه 26 بهمن 1402 

 

تأثیر روایت درست در فهم جامعه

مهم است که حوادث و وقایعی که در طول تاریخ اتفاق می‌افتد چطور برای دیگران روایت شود. اینکه حوادث به درستی یا به غلط برای مردم روایت شود، در فهم مردم تأثیر می‌گذارد، چون حوادث و وقایع و تاریخ معلم انسان‌ها هستند. انسان‌ها از گذشته و تاریخ خودشان درس می‌گیرند، حتی از وقایعی که در زمان خودشان و پیرامون خودشان رخ داده است. بنابراین اگر نقل قول‌ها و خبرها و روایت‌هایی که از تاریخ و حوادث گفته می‌شود، روایت‌های صحیحی نباشد در درس‌آموزی و عبرت‌آموزی و فهم مردم تاثیر منفی می‌گذارد. لذا یکی از مشاغل مهم در دوران‌ها و حکومت‌های مختلف، تاریخ‌نگاری بوده است که حوادث و وقایع به نسل‌های آینده منتقل شود.

 

رمز ماندگاری عاشورا؛ نقل مکرر آن روی منبرها

یکی از دلایلی که فرهنگ عاشورا و اهل‌بیت به‌ویژه عاشورا بین ما مردم باقی‌مانده‌ این است که این حادثه قرن‌هاست روی منبرها و در جلسات، مکرر روایت می‌شود. عده‌ای این داستان‌ها را نوشته‌اند اما افرادی که این واقعه را نوشته‌اند متعلق به حکومت بنی‌امیه و بنی‌عباس بوده‌اند، نقل‌‌ها را صحیح نمی‌نوشتند و آنچه را که باید می‌نوشتند، ثبت نمی‌کردند؛ لذا این تاریخ توسط خود اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و اصحاب خاص‌ ایشان سینه‌به‌سینه منتقل شده و حوادث و وقایع و حتی روایات و احادیث، نوشته شده و در طول تاریخ علمایی برای حفظ این احادیث و روایات و نقل‌های صحیح تاریخی، جان‌فشانی کرده‌اند تا به ما رسیده ‌است.

این نقل‌ها، روایات، داستان‌ها، ماجراها و حوادث در قالب کلاس‌های درس و مجالس ذکر اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام) سال‌های سال و قرن‌ها روی منبرها گفته می‌شده تا به‌دست فراموشی سپرده نشود. اگر تاریخ عاشورا گفته نمی‌شد، اگر علما و محققین در مورد عاشورا سعی و تلاش نمی‌کردند و اگر شهید مطهری‌ها در مورد حماسه حسینی قلم‌فرسایی نمی‌کردند و سعی در حفظ حقیقت ماجرا نمی‌کردند امروز یک دین واقعی در اختیار ما نبود؛ لذا علما و فقها در طول تاریخ دژهای اسلام و مدافعان مکتب بوده‌اند و این روش که منبر، واعظ، عالم، مادح و ذاکری باشد، در طول سالیان سال باعث شده این حقایق به‌ دست فراموشی سپرده نشود و این خیلی مهم است.

 

اگر روایت نکنیم، دشمن تحریف می‌کند

اگر از هر فرهنگ و تمدن و بیان و کلام دیگری هم مراقبت نشود و صحیح روایت نشود، آن هم تحریف می‌شود ولو تاریخی مثل تاریخ انقلاب اسلامی که 45 سال از آن گذشته است؛ یعنی کسانی از آن دوران در این جلسه هنوز حضور دارند، کسانی که دوران مبارزات انقلاب و پیروزی آن و دوران دفاع مقدس و بعد از آن را تا الآن درک کرده‌اند و خودشان بوده‌اند، اما اگر باز هم نویسندگان و گویندگانی نباشند و عده‌ای به همین تاریخ معاصر نپردازند که خودمان در فضای آن بوده و هستیم، عده‌ای خواهند بود که این تاریخ را تحریف خواهند کرد. چراکه 30 سال گذشته است، بنابراین وقایع قبل از انقلاب و انگیزه‌ها و آمار و ارقام را تحریف می‌کنند. حتی گاهی ممکن است به تعبیر مقام معظم رهبری(حفظه الله) جای جلاد و شهید را هم عوض کنند، مردمی که در ان زمان بودند هم به شک بیفتند که درست بود؟ پس مهم است که روایت درست از حوادث ارائه شود؛ ممکن است حافظه‌ها فراموش کنند و دشمن روایت‌های غلطی از حوادث و وقایع نقل کند و آن‌وقت انسان‌ها در تشخیص‌شان دچار اشتباه شوند.

ما اگر از تاریخ 150 ساله کشور خودمان از زمان قبل از انقلاب هیچ اطلاعی نداشته باشیم که چه بر این مملکت گذشته، چه اتفاقی برای تمامیت مرزی این مملکت افتاده، مردم در چه شرایطی زندگی می‌کردند؛ چه از نظر فرهنگ، سیاست، اقتصاد، امنیت و چه از نظر اصلاحات ارضی و دین و فرهنگ و آئین مذهبی‌مان، اگر ندانیم، مخصوصاً نسل‌هایی که تازه روی کار می‌آیند، اگر ندانند، دشمنان چیزی را روایت می‌کنند که خودشان می‌خواهند.

 

قریب به نصف جمعیت ایران تاریخ را نمی‌دانند

در حال حاضر ما نزدیک 38 میلیون جمعیتی داریم که به آنها می‌گوییم دهه هفتادی‌ها، دهه هشتادی‌ها، دهه نودی‌ها، که اینها دوران مبارزات انقلاب و پیروزی آن را ندیدند، شاید خیلی‌هایشان امام(رحمه‌الله) را به خاطر ندارند، دوران دفاع مقدس را درک نکردند، قریب به 40 میلیون؛ یعنی کمی کمتر از نصف جمعیت کشور تاریخ را نمی‌دانند. یعنی 80 میلیون جمعیت کشور ماست که قریب به 38 میلیون هستند که تاریخ کشور خودشان را نمی‌داند و در همین انقلاب هم دارند زندگی می‌کنند.

 

نقش آموزش و پرورش و خانواده‌ها در انتقال حقایق به نسل جدید

در آموزش و پرورش و در آموزشگاه‌های ما که چنین کتب تاریخی تدریس نمی‌شود تا با این تاریخ آشنا شوند، پس دانش آموزان هم از این تاریخ باخبر نیستند؛ در رسانه‌ ما هم این تاریخ به صورت مستمر آموزش داده نمی‌شود و فقط به مناسبت، گفته می‌شود؛ آن هم در وقت‌های محدود. در منزل هم که والدین برای بچه‌هایشان کتاب نمی‌گیرند تا از این تاریخ، از دفاع مقدس و از حوادث و قبل از انقلاب بگویند، کسی نمی‌گوید. در کل 45 سال گذشته مجموعه‌ رسانه‌ای و هنری ما بسیار محدود فیلمی که به بیان و توصیف تاریخ این کشور مربوط باشد درست کرده‌اند. ما هم که دغدغه‌مند و مؤمن و انقلابی هستیم برای فرزندانمان نه قصه‌ آن روزها را می‌گوییم نه خاطره‌ آن را. پس چه کسی به این نسل حقایق را منتقل کند؟ به جای اینکه ما نمی‌گوییم دشمن 24 ساعته در فضای مجازی و ماهواره‌ها اسلام و انقلاب را تحریف می‌کند و به خورد بچه‌های ما می‌دهد که مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) فرمودند: «فضای مجازی قتلگاه نوجوانان و جوانان است».

می‌گویند؛ رضاخان پهلوی چقدر خوب بود، محمدرضا شاه پهلوی چقدر خوب بود! چه دوران خوبی داشتیم در حال پیشرفت بودیم! کشور ما داشت به دروازه‌های تمدن می‌رسید و... جوان ما هم که این دوران را ندیده‌، دشمن هم کسانی که جانشان را برای این مردم در این راه گذاشتند در زندان‌های شاه بودند و جنگیدند و مبارز بودند چهره‌ اینها را چهر‌ه‌ منفوری معرفی می‌کنند. این مسئله جدیدی هم نیست، همیشه تاریخ بوده، زمان امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) هم بوده که معاویه کاری کرد که مردم می‌گفتند علی نماز نمی‌خواند!

 

نتیجه عدم روایت حقایق برای جوانان

اگر ما روایت صحیح انقلاب را هم حتی برای خودمان هم بازگو نکنیم ممکن است در برهه‌ای از تاریخ دچار اشتباه و انحراف شویم. نتیجه‌اش این می‌شود که دشمن در یک برهه‌ا تلاش می‌کند که جوانان و مردم ما را کف خیابان بیاورد که فتنه‌ و اغتشاشی را ایجاد کند یک عده‌ هم می‌آیند، بعد در همان فضای به‌هم‌ریخته و فتنه‌گون دوباره اخبارش را تحریف می‌کند و به خورد جامعه می‌دهد و جامعه هم می‌پذیرد.

در اغتشاشات 1401 از کل جمعیت دانش آموزانی که در خیابان ریختند و دخترانی که کشف حجاب کردند و اوضاع کمی به هم ریخت و... جمعیت آن دانش آموزان در کل کشور به 20 هزار نفر نمی‌رسید. مدارسی که در آن، دختران کشف حجاب کردند یا احیاناً پسران دانش‌آموز در آن اغتشاش کردند به 50 تا نمی‌رسید، ولی رسانه‌ها و فضای مجازی، طوری بیان کردند که مملکت از دست رفت، کشور دارد سقوط می‌کند. همه مردم در خیابان ریختند!! درحالی‌که همان پارسال 400 هزار نفر دانش‌آموز معتکف شدند؛ یعنی 400 هزار دانش‌آموز دختر محجبه مؤمنه و پسر مؤمن معتکف شدند، 20 هزار دانش‌آموز معترض بیشتر نبود 20 هزار تا را به اندازه ۲ میلیون به رخ کشیدند، ولی ۴۰۰ هزار را هیچ‌کدام از شما متوجه نشدید!

یک اغتشاش درست می‌شود دشمن روایت غلط از یک اتفاق و حادثه را در اذهان جامعه پمپاژ می‌کند، ایمان‌ها تضعیف می‌شود، امیدها پایین می‌آید، در خیلی از مسائل مختلف اینگونه است. در مسائل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی اینطور است. می‌گویند، کسی که سه میلیارد اختلاس کرد، راست راست راه می‌‌رود.... در حالی که کسی که سه میلیارد اختلاس کرده بود را دستگیر کردند، حکمش را بریدند و سه میلیارد را از او پس گرفتند و جریمه‌اش را از او گرفتند و بعد هم اعدامش کردند. ولی این اخبار را دیگر کسی نمی‌فهمد.

 

دلیل تنها ماندن امام حسین(علیه‌السلام)

 امام حسین(علیه‌السلام) چگونه تنها ماندند؟ حضرت فرمودند: مردم ما را تنها گذاشتند. نقل‌های غلط، تحریف در دین، روایت‌های ساختگی‌، دروغ‌هایی که درباره‌ اهل‌بیت(علیهم‌السلام) گفته‌ شد. اهل بیتی که آیه تطهیر در شأن ایشان نازل شده ‌بود و پیامبر این آیات را برای مردم، تفسیر و روشن کرده‌ بودند. کار به جایی رسیده ‌بود که امام سجاد(علیه‌السلام) در شام درحالی‌که با دست و پای بسته روی شتر بودند به فردی که به حضرت توهین کرده‌ بود، فرمودند: تو قرآن خوانده‌ای؟ گفت بله، ما مسلمانیم. فرمودند: آیه «إنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا»[1] را خوانده‌ای؟ گفت: بله، فرمودند، این آیه در شأن ماست.

بیش از 50 سال از رحلت پیامبر نگذشته ‌بود، ولی چنان همه چیز تحریف شده‌ بود که مردم جایگاه اهل‌بیت(علیهم‌السلام) را نمی‌شناختند. چراکه بنی‌امیه مرجع علمی، سیاسی و اجتماعی مردم شده ‌بودند. اگر ما هم تاریخ و حقایق کشورمان را به ‌درستی بیان نکنیم، دیگران روایت‌های غلط ارائه خواهند کرد. وقتی امام معصوم با این روش مکارانه دشمن به قتلگاه می‌رود، تکلیف امام غیرمعصوم که دیگر مشخص است.

 

تفاوت مردم ما با مردم صدر اسلام

تفاوت مردم ما با مردم صدر اسلام در چیست؟ حضرت امام(رحمه‌الله‌علیه) در وصیت‌نامه‌ خود شهادت دادند که مردم زمان ما از مردم عهد رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) در مدینه و عهد امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) در کوفه بهتر هستند؛ سندش این است که مقام‌معظم‌رهبری(حفظه‌الله) در بیانیه گام دوم می‌فرمایند: «تنها انقلابی که بعد از گذشت چهل سال، بدون هیچ خیانتی به انقلاب و شعارهای اصلی‌اش ثابت‌قدم مانده، انقلاب ماست.» علتش چیست؟ مردم، وگرنه مردم صدر اسلام، پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) را داشتند‌. غدیر اتفاق افتاد، امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) به عنوان حاکم بر مردم معرفی شدند و هنوز چهار معصوم در بین مردم زندگی می‌کردند، پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) از دنیا رفتند، سه ماه از غدیر نگذشته‌ بود که مردم به انقلاب ایشان خیانت کردند. ولی مردم ما 45 سال است بدون آنکه معصومی بین آنها باشد، پای حرف نائب امام معصوم ایستاده‌اند و هنوز دشمن نتوانسته‌ این مردم را زمین بزند. تلاش می‌کند که اعتقاداتمان را کم کند، فشار می‌آورد، مشکلات را زیاد می‌کند، خائنین داخلی داریم، هر ملتی بود تا الان زیر بار این مشکلات متلاشی شده‌ بود، ولی این مردم به واسطه‌ اتصالشان با خدا و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و نائب امام زمان(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) 45 سال است که مقاومت کرده‌اند. این بی‌نظیر است!

 

شهادت تنها در صراط مستقیم به وجود می‌آید

جامعه ما هنوز دارد شهید می‌دهد. بعضی می‌گویند این انقلاب، دیگر آن انقلاب نیست. قبل انقلاب شهید می‌دادیم، انقلاب و جنگ شد و باز شهید دادیم، هنوز هم داریم شهید می‌دهیم. شهید تنها در صراط مستقیم است و شهادت فقط در صراط مستقیم به وجود می‌آید. پس وقتی این جامعه هنوز دارد شهید می‌دهد، با یک جامعه کثیف، ظالم و منحط فرق دارد. ما هنوز کسانی را داریم که جانشان را برای همین انقلاب فدا می‌کنند. سعی کنیم حقیقت را برای خانواده‌، مردم و دیگران بگوییم؛ اینکه انقلاب چه کرده‌، کجا بودیم و به کجا رسیده‌ایم.

امروز علی‌رغم فشارها و مشکلات عجیبی که در حوزه فرهنگ پیش آمده ‌است؛ از جمله کشف حجاب که مشاهده می‌کنید و این‌ همه توطئه و هزینه‌هایی که علیه جوانان کشور ما کرده‌اند، می‌بینیم که تشییع جنازه شهدا، اعتکاف‌ها، اجتماعات عظیم مردم و راهپیمایی ۲۲ بهمن مملو از حضور جوان‌ها و نوجوان‌هایی است که با وجود فضای تبلیغاتی که در کشور برای ما در حوزه فضای مجازی وجود دارد، حرف‌های دهه شصتی‌ها را می‌زنند.

دشمن خیلی ضربه زده‌، اما نتوانسته‌ بار فرهنگی خود را ببندد و ما را ساقط کند. همه کوتاهی‌ها و خیانت‌های بعضی از مسئولین در طول چهل سال گذشته به فرهنگ و سیاست مملکت سر جای خود ولی با همه اینها ما هنوز با قدرت پابرجا هستیم.

 

دشمن اقتصاد را گروگان گرفته است!

در حوزه اقتصاد ضربه‌های سهمگینی به جامعه ما زده شد و این بخش خطرناکی است. دشمن اقتصاد را گروگان گرفته‌ و بعضی از مسئولین نیز آن راهی را که در گذشته باید طی می‌کردند، تاکنون طی نکردند از اینرو امروز کار سخت شده، اما به این فضایی که ایجاد شده‌ و اتفاقات خیلی خوبی که دارد می‌افتد، امیدواریم. همین هم آنقدر رسانه‌ ما ضعیف است که رهبر این نظام باید کارهای دولت را بشمارد و بگوید دولت این کارها را می‌کند. اتفاقات بزرگی در عرصه اقتصاد دارد رخ می‌دهد، ولی گزارش آن داده نمی‌شود یا به گوش مردم نمی‌رسد و باعث میشود ناامیدی در مردم ایجاد کند.

 

در حوزه سیاست ما قدرت را در جهان جابجا کردیم

در حوزه سیاست به ویژه سیاست خارجی، ما قدرت را در دنیا جابه‌جا کردیم. قدرت دست آمریکا، اسرائیل و کشورهای اروپایی بوده‌ ولی حالا ما قدرت را در منطقه جابه‌جا کردیم. از کشورهای محور مقاومت‎ حمایت کرده‌ایم و امروز آمریکا اگر نگاه چپ به جمهوری اسلامی ایران بکند، موشک‌های نقطه‌‌زن از چندین نقطه به آمریکا و اسرائیل می‌رسد. الان ۱۴۰روز است که با کمک یک گروه زیرزمینی رفتند تا غزه را بگیرند و نتوانستند، اینها قطعاً زمین‌گیرند. آمریکا با اسرائیل، انگلیس و فرانسه هنوز نتوانسته کاری کند، این یعنی قدرت در دنیا جابه‌جا شده ‌است.

 

نزدیک قله‌ایم

وقتی آقا می‌فرمایند: ما نزدیک قله‌ایم به این معنا است که اگر این قدرت‌ها زمین بخورند که بزودی این اتفاق می‌افتد، دیگر نمی‌توانند در جایی دخالت کنند و دستشان قطع می‌شود. شما فکر می‌کنید مردم دنیا در رفاه‌اند؟ بشریت از بابت اینها در فقر و بیچارگی غوطه‌ور است. خواهیم دید که بعد از سقوط، چه اتفاقاتی می‌افتد؛ مقام‌معظم‌رهبری(حفظه‌الله) فرمودند: ما اگر به قله برسیم، دشمنی‌ها تمام خواهد شد. ما در عرصه‌های مختلف می‌توانیم‌ بگوییم که داریم پیشرفت می‌کنیم.

 

فتنه در صفین

مالک‌ اشتر اگر ده ضربه شمشیر دیگر می‌زد، ستون خیمه معاویه قطع می‌شد. معاویه و عمروعاص به درک واصل می‌شدند و اسلام از لوث وجود این دشمنان و فتنه‌هایشان پاک می‌شد و امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) حاکم مطلق می‌شدند. ولی چه اتفاقی افتاد؟ یک فتنه درست شد. در صفین، قرآن‌ها را بر سر نیزه کردند، گفتند شما می‌خواهید با قرآن بجنگید؟! ما قرآن را واسطه کردیم. این آدم‌های نفهم و بعضا نفوذی در سپاه امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) همچون اشعث‌بن‌قیس و بقیه گفتند: راست می‌گویند و ما نمی‌توانیم با برادر مسلمانمان بجنگیم، قرآن در برابر ماست! حضرت فرمودند: شما حمله کنید... این قرآن که کاغذ و مرکب است، قرآن ناطق منم! ولی گوش ندادند، پشت سر امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) شمشیر گذاشتند و گفتند که بگو مالک برگردد وگرنه تو را می‌کُشیم!

 

عدم شرکت در انتخابات، زمین‌گیر شدن مقاومت در سطح جهان

الان مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) می‌فرمایند: «ما نزدیک  قله‌ایم، داریم قدرت را در دنیا جابه‌جا می‌کنیم. ما شاه‌دزدها را داریم زمین می‌زنیم، چیزی نمانده است. دشمن همه فشارهایش را آورده و فتنه‌های مختلف دارد درست می‌کند تا شما در انتخابات شرکت نکنید. دشمنان میخواهند مردم در انتخابات شرکت نکنند، تا به دنیا مخابره شود که این نظام پشتوانه ندارد و مردمش آن را نمی‌خواهند. آنوقت چه اتفاقی می‌افتد؟ آمریکا، اسرائیل و کشورهای اروپایی و به اصطلاح سران آن کشورها نفس می‌گیرند، غزه زمین‌گیر می‌شود، مردمش ناامید می‌شوند. اگر مردم غزه دارند مقاومت می‌کنند به پشتوانه ایران است. اگر حَشدُالشعبی عراق و انصارالله یمن سینه سپر کردند به پشتوانه جمهوری اسلامی ایران است. اگر احساس کنند مردم ایران پشت نظام را خالی کردند، اینها همه زمین‌گیر می‌شوند چون انتخابات، همانطور یک طرفش مباحث داخل کشور است، طرف‌ دیگرش هم مباحث بینالمللی است. (می‌گویند آقا ۳۰،۴۰ درصد مردم شرکت کردند یعنی ۶۰ درصد موافق نیستند؟) اجماع‌های بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی شکل می‌گیرد، می‌گویند مردم پشت سرشان نیستند، تحریم می‌گذارند پس تحریم‌ها و شایعه‌ها و مسائل اثر کرد (درحالیکه ۱۰ قدم به قله مانده بود). اسرائیل و آمریکا نفس‌های آخرش را می‌کشید، مواظب این تحریف‌ها و روایات غلط باشیم‌.

 

ماجرای صفین

روایتی نقل می‌کنم. وجود مبارک پیغمبر(صلوات‌الله‌علیه) در زمان حیات‌شان درباره عمار یاسر فرموده بودند که یک گروه باغی (بغی‌کننده) منافق، عمار را در آینده خواهد کشت. «تقتل عماراً الفئة الباغیة»؛ هرکس عمار را بکشد، آن فرقه و گروه، فرقه باغیه‌اند و اینها بر باطل‌اند. در جنگ صفین عمار توسط یکی از فرماندهان سپاه معاویه به شهادت رسید. آن همه فتنه و شایعات، آن همه حرف‌هایی که توسط افراد مختلف علیه امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) زده شده بود یک دفعه‌ خنثی شد. همه گفتند: ببینید پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) فرموده بود عمار را فئه باغیه می‌کشند، پس معاویه و آنها که ادعای خال‌المؤمنین و ادعای جانشینی پیامبر(صلی‌‌الله‌علیه‌وآله) دارند، دروغ می‌گویند، یک دفعه اصلاً ورق برگشت. معاویه دید در ماجرای جنگ فرهنگی روایت‌ها شکست خورد، عمروعاص فتنه‌ای را غیر از فتنه قرآن به راه انداخت و آن این بود که به معاویه گفت و معاویه هم منتشر کرد که عمار را ما نکشتیم «قتله علی‌بن‌ابی‌طالب الذی القاهُ بین اَرماحِنا»؛ علی عمار را کشت چراکه او را وسط معرکه انداخت، اگر علی او را نیاورده بود کشته نمی‌شد! پس در حقیقت علی کشنده اوست!

 

جهاد تبیین امیرالمؤمنین(علیه‌السلام)

شاید بگوییم این حرف، حرف ساده‌ و مسخره‌ای است، ولی عده‌ای باور کردند، دوباره مردد شدند، این فتنه گرفت. به امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) خبر دادند این حرف دارد پخش می‌شود، حضرت نفرمودند این چه حرف مسخره‌ای است، امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) تبیین کرد. امیرالمومنین(علیه‌السلام) فرمودند: اگر این حرف درست باشد که من چون عمار را آورده‌ام، کشنده عمارم. «اذاً رسول‌الله قتل عَمَّهُ حمزه حین اَخرَجَهُ»؛ پس قاتل حمزه، هم خود پیغمبر بود! او که حمزه را از مکه به میدان جنگ بیرون آورد، پس او کشنده حمزه بود، فتنه را خنثی کرد. این را جهاد تبیین می‌گویند، این را حقیقت می‌گویند، روایت صحیح این است.

اگر از انقلاب، امام، شهدا و خدمتگزاران به این نظام جمهوری اسلامی تحریف‌ها و اخباری دارد در جامعه رایج می‌شود، وظیفه من و شماست که مثل امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) حقیقت را اینطور برای مردم تبیین کنیم، وگرنه مردم از اطراف حق پراکنده می‌شوند، حق، باطل و باطل، حق جلوه می‌کند.

 

چند دعا....

ان‌شاءلله خدای متعال به حق اهل‌بیت عصمت و طهارت و اباعبدالله‌الحسین(علیهم‌‌السلام) توفیق جهاد تبیین را به همه‌ ما عنایت بفرماید. ان‌شاءلله این انتخابات پیش‌رو را مایه آبروی امام زمان(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) و اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم‌السلام) و اسلام و انقلاب  قرار بدهد. ان‌شاءلله به زودی زود با چشم‌مان خود شاهد باشیم خداوند با دست قدرت خویش همه آنهایی که برای زمین‌گیر کردن مردم و مملکت و این نظام تلاش می‌کنند را ریشه‌کن کند. ان‌شاءلله خدا با دستان ما این رژیم منحوس کثیف صهیونیستی را ریشه‌کن بفرماید.

خدایا رهبر ما را تا ظهور ولی‌عصر(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) و حتی در کنارش محافظت بفرما. بیماران ما را شفا بده. باران و برف رحمتت را بر این مردم ما بباران. خدایا، دل‌های مارا به هم نزدیک‌تر بفرما. گرفتاری،گرانی، تورم، مشکلات معیشتی و مشکلات معرفتی را از بین مردم ما رفع بفرما. خدایا به برکت وجود مبارک اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام) و محبت او در دل‌های مردم و محبت امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) و اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم‌السلام) همه‌ ضعف‌ها را تبدیل به قوت و قدرت بفرما. جمع حاضر را اهل بهشت قرار بده. خانواده، فرزندان و همه‌ نسل ما را تا قیامت محب اهل‌بیت(علیهم‌السلام) قرار بده.


[1]. سوره احزاب، آیه 33.