بسته خبری هفتمین شب از مراسم ویژه دهه اول محرم
بسته خبری هفتمین شب از مراسم ویژه دهه اول محرم
بسته خبری هفتمین شب از مراسم ویژه دهه اول محرم
هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد هفتمین شب از مراسم ویژه دهه اول محرم را پنجشنبه سیزدهم مردادماه با حضور جمعی از عزاداران مظلوم کربلا در جوار امامزاده سید جعفر محمد(علیهالسلام) برگزار کرد.
این مراسم معنوی در بخشهای زیر پذیرای دلسوختگان حسینی بود:
محفل انس با قرآن کریم
قاری قرآن آقای بابایی به همراه جمعی از حاضرین آیات 58 تا 70 از سوره مبارکه یونس را قرائت کردند و همچنین نوگلان قرآنی با خواندن سورههایی از جزء سیام قرآن محفل قرآن را نورانیتر کردند.
در پایان این محفل قرآنی سوره مبارکه فجر توسط حاضران به صورت جمعخوانی تلاوت شد.
معرفی شهید
نام و یاد سه شهید بزرگوار؛ شهید «عباس، اکبر و محمدرضا بنایی خلیل آبادی» زینت بخش مراسم شب هفتم محرم بود.
«شهید عباس بنایی خلیل آبادی» هفت روز مرخصی گرفته بود. هفت روز مرخصی شهید در شرف اتمام و او برای عصر جمعه آماده برگشتن به جبهه بود، اما آنچه در جبهههای نبرد علیه متجاوزین بعثی انتظارش را میکشید در جبهه داخلی و در مغازه خیاطی در تهران به سراغش آمد. صبح روز چهارشنبه هفدهم شهریور 1361 دو نفر از منافقین به مغازه خیاطی وی وارد میشوند، او و یکی دیگر از کارکنان خیاطی را هدف گلوله قرار میدهند و با به شهادت رساندن عباس از محل میگریزند. از عباس 29 ساله سه فرزند به یادگار مانده است.
«شهید اکبر بنایی خلیل آبادی» در دهم مهرماه 1321 متولد شد، کارگر کارخانه بافندگی و صاحب دو فرزند بود. سرانجام در 23 تیرماه 61 بر اثر اصابت ترکش در جبهه به شهادت رسید.
«شهید محمدرضا بنایی خلیل آبادی»، فروردین سال 1337 در روستای خلیل آباد تفت و در خانوادهای کشاورز و مؤمن به دنیا آمد. او در سن 21 سالگی با دختر عموی خود ازدواج کرد که حاصل شش سال زندگی مشترک دو دختر بود. به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی محمدرضا نیز به حسب احساس تکلیف و وظیفه از سوی جهاد سازندگی پنج بار به جبهه اعزام شد. در نوبت آخر، آموزش ویژه غواصی دید و از طرف بسیج به جبههها اعزام شد تا اینکه سرانجام در تاریخ 21 بهمن سال 64 پس از پایان غواصی، هنگام بیرون آمدن از آب در منطقه اروندرود مورد اصابت ترکش گلولههای دشمن قرار گرفت و به آرزویش رسید. او را پس از یک تشییع باشکوه در زادگاهش با لباس غاصی به خاک سپردند.
منبر احکام
حجتالاسلام محمد مروستیزاده در منبر احکام این شب به بیان احکام «جلب توجه نامحرم» پرداخت و گفت: در رابطه با انگشترهای زینتی که جلب نظر میکنند، نظز علما تا حدودی مختلف است، فتوای بعضی این است که اگر جلب توجه میکند باید پوشانده شود و بعضی دیگر میگویند پوشاندن انگشتر از نگاه نامحرم لازم نیست.
وی در ادامه درباره بوی عطر گفت: استفاده از عطر برای بانوان اگر عطر تحریک آمیز و جلب توجه کننده باشد، استفاده از آن در اجتماع و در محل وجود نامحرم جایز نیست و به طور کلی استفاده از هر پوشش و زینتی که جلب توجه کننده باشد، مانند برخی از چادرهای براق، کفشهای پاشنه بلند و صدا دار و... جایز نیست.
چاووشی خوانی
نوای چاووشی خوانی برادر حاتمیزاده در صحن امامزاده سیدجعفر(علیهالسلام) طنین انداز شد و مهمانان اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) با نوای گرم و حزین چاووشیخوانی به فیض رسیدند.
منبر وعظ
حجتالاسلام مهدوی نژاد درباره موضوع «مهندسی نسل» به ایراد سخن پرداخت و به نکات زیر اشاره کرد:
چگونه نسل را مهندسی کنیم؟
سه روش برای مهندسی نسل
تربیت رّبانی، تربیت شیطانی و حیوانی
توجه به کمیت و جمعیت در مهندسی نسل
نمونههایی از مهندسی نسل توسط جبهه باطل
شیطان را همواره دشمن بدانید!
اولین اختلاف در تاریخ بشر درباره نسل بود
نسل کشی برای جلوگیری از تولد امام توحید
هدف نسل کشی فرعون چه بود؟
انحراف نسل در زمان بنیامیه
امداد نسلی یکی از امدادهای خداوند است
نسل کُشی سادات بعد از واقعه کربلا
واقعه«حَرّه» و کشتار صحابه پیامبر(صلیاللهوعلیهوآله)
هدف هارونالرشید از کشتار سادات
نسل کُشی در میانمار، افغانستان و بوسنی
نسل کُشی از طریق تربیت انحرافی
اشاره امام حسین(علیهالسلام) به نسل ناپاک و منحرف شام و کوفه
نسل حسینی را باید زیاد و حفظ کرد
حب اهلبیت نشانه حلال زادگیست
ساخت بعضی کارتونها و انیمیشنها برای مهندسی نسل
تعصب طبقاتی و تأثیر آن در مهندسی نسل
سیدالشهداء در 57 سالگی فرزند شش ماهه داشتند
توجه به کمیت و کیفیت نسل
منبر ذکر
حجتالاسلام مهدوینژاد در شب هفتم محرم که متعلق به طفل شش ماهه امام حسین(علیهالسلام) است، روضه حضرت علی اصغر(علیهالسلام) را خواند، سپس برادر محمدیپناه در توصیف حال سیدالشهداء(علیهالسلام) بعد از شهادت طفل شش ماهه، به مداحی پرداخت و عزاداران و زائران حسینی به سینه زنی و عزاداری پرداختند.
حاشیه مراسم
حضور شیرخوارگان عاشورایی با سربند «یاحسین» و «یا علیاصغر» در آغوش مادران مؤمن و ارادتمند به مکتب اهلبیت(علیهمالسلام)، صحنههایی از زیبایی و غم را به تصویر کشید. در این شب از مراسم دهه اول محرم، به یاد کودک بیشیر رباب(سلاماللهعلیها)، از میهمانان و عزاداران با شیر پذیرایی شد.