بسته جامع شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۲
بسته جامع شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۲
بسته جامع شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۲
دومین شب از مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) در کنار بارگاه امامزاده سید جعفر محمد (ع) به هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد برگزار شد. این مراسم با رعایت شیوهنامهها و پروتکلهای بهداشتی در فضای باز، با برنامههای زیر برگزار شد.
محفل انس با قرآن
قرائت مجلسی چندی از آیات مبارکه سوره تین، آغازبخش دومین محفل عزای حسینی در دهه اول محرم.
شهید مراسم
شب دوم این مراسم مزین به نام و یاد شهید مدافع حرم هادی طارمی بود. وی سالها در لباس سبز سپاه در کنار اعضای اصلی تیم حفاظتی سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی خدمت کرد. سرگرد شهید هادی طارمی در آستانه ۴۰ سالگی به همراه چند نفر دیگر از جمله سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس (معاون حشدالشعبی) و تنی چند از اعضای حشدالشعبی در حمله تروریستی آمریکا به کاروان حشدالشعبی در بغداد در بامداد ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ به شهادت رسید.
چاووشیخوانی
طنین انداز شدن نوای چاووشی خوان آقای حاتمی زاده، در فضای باز امامزاده سید جعفر محمد(ع) دلهای عزادار حسینی را در ماه حزن و ماتم، روانه کربلا نمود.
سخنرانی
سخنرانی حجتالاسلام مهدوی نژاد در منبر این شبها به تبیین تفاوتها و شباهت های شگفتانگیز بین بنیاسرائیل و امت اسلام با عنوان «از نیل تا فرات» اختصاص دارد. عناوین ذیل، ریز موضوعات سخنرانی واعظ شب دوم محرم هست:
رابطه تحلیل و مطالعه تاریخ با تغییر سرنوشت یک امت
شباهت های مثال زدنی امت پیامبر و بنی اسرائیل
تاریخ گذشته، یک نسخه عبرت برای رفتار حال
حدیثی از پیامبر اکرم(ص) در بیان شباهت رفتاری تاریخی امت اسلام و امت بنی اسرائیل
رفتارهای بنی اسرائیلی امت پیامبر(ص)
تکرار هارون و موسی(ع)!
بنی اسرائیل، قومی پیامبرزاده
بنی اسرائیل، قوم برگزیده الهی در زمین
بنی اسرائیل، قوم برگزیده، گرفتار اشرافیت
بنی اسرائیل، جمعی نخبگانی و عالِم اما لجوج با حق
ایستادن علمای یهود دربرابر حق
ابتلائات بنی اسرائیل؟
بنی اسرائیل و قتل عام انبیاء الهی
خارج شدن یهود از تبعیت پیامبر الهی
عبرت از تاریخ، عامل عدم تکرار تاریخ
شباهت «فاخلع نعلیک» حضرت موسی(ع) و احوالات اباعبدالله(ع)
روضه و مداحی
حجتالاسلام مهدوی نژاد به مناسبت نامگذاری دومین روز از دهه اول محرم به ورود کاروان اباعبدالله (ع) به صحرای کربلا، با گریزی به مصائب اهلبیت خصوصاً زینب کبری(س) بعد از واقعه عاشورا، دلهای سوگواران امام حسین(ع) را راهی کربلا و اشک ماتم را بر گونهها جاری کرد. در ادامه ذاکر الحسین(ع)، برادر محمدیپناه با ذکر مصیبتهای بانو زینب کبری(س) و روضههای ورود به کربلا دلهای آماده و سوخته را مشتاق ذکر یاحسین گرداند و عزاداران حسینی در صفوف منظم و با رعایت اصول بهداشتی به نوحهخوانی و سینهزنی پرداختند.