گوهر گمشده بشریت

گوهر گمشده بشریت


گوهر گمشده بشریت

 

حجت‌الاسلام محسن پاک‌طینت: اگر برای جوانان خود سبک زندگی سالم در رسیدن به آرامش را ارائه ندهیم، آنها از راههایی که دشمنان ما ارائه میدهند به دنبال آرامش میروند.

حجت‌الاسلام محسن پاک‌طینت، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان تفت در قرار هفتگی ۱۷شهریور هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد که در حوزه علمیه کاظمیه برگزار شد پیرامون مسئله «گوهر گمشده بشریت» سخنانی ایراد کرد.

حجت‌الاسلام پاک‌طینت با توجه به آیه ۴ سوره بلد خاطرنشان کرد؛ خلقت انسان در سختی است ولی تمام انسانها با هر گرایش دینی و در هر نقطه دنیا به دنبال کسب آرامش هستند. در واقع همه کار و تلاش روزانه انسان برای کسب ثروت و موقعیت هم برای رسیدن به آرامش است ولی راههای رسیدن به آرامش متفاوت است.

وی گفت: سبکهای زندگی ارائه شده توسط غرب و شرق همگی در نهایت برای رسیدن به آرامش است که معمولا هم ثروت را مایه آرامش میدانند. در حالی که نمونههای زیادی از افراد ثروتمند هستند که با وجود برخورداری از ثروت زیاد، در آرزوی یک لحظه آرامش و شادی به سر میبرند. در مقابل افراد بسیار زیادی هم هستند که با وجود مشکلات شدید اقتصادی آرام و خوشحالند و از زندگی لذت میبرند.

سخنران مراسم بعد از اشاره به نسخه غرب و شرق جهت دستیابی به آرامش و ناکامی و شکست راههای آنها به نسخه با ارزش اسلام ناب اشاره کرد و افزود: طبق آیه ۷ سوره ابراهیم "شکرگزاری" نسخه اسلام برای آرامش است.

خداوند متعال میفرماید: «لئن شکرتُم لأزیدنّکُم»؛ اگر نعمتهای الهی یعنی نیمه پر لیوان را دیدید، خداوند نیمه خالی را پر می‌کند. «و لئن کفرتم ان عذابی لشدید»؛ اگر نیمه خالی لیوان را دیدید و چشمتان را روی نعمت‌ها بستید، افسردگی و اضطراب و حال بد به دست می‌آورید.

وی روایت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) از نهج‌البلاغه را به عنوان مثال که مطرح کرد که حضرت فرمودند؛ مثل زنبور باشید و مثل مگس نباشید! یعنی چشم زیبابین داشته باشید. ندیدن نعمتهای خدا، باعث افسردگی و عدم آرامش است لذا چشم زیبا بین داشتن و نیمه پر لیوان را دیدن نباید فقط شعار باشد بلکه باید سبک زندگی شود.

مسئول هیئت مکتب الشهدای تفت گفت: اگر برای جوانان خود سبک زندگی سالم در رسیدن به آرامش را ارائه ندهیم، آنها از راههایی که دشمنان ما ارائه میدهند به دنبال آرامش میروند.

حجت‌الاسلام پاک‌طینت در بخش دیگری از سخنان خود امام حسین(علیه‌السلام) را بزرگترین سرمایهای دانست که طبق روایات خداوند عزوجل به هر کس خیر بخواهد، حرارت محبت امام را به او می‌چشاند.

سپس ضمن اشاره به جمله معروف حضرت زینب(علیهالسلام) که فرمودند: «ما رأیتُ إلا جمیلاً»، خاطرنشان کرد: ظاهر کربلا کشتن و داغ عزیزان بود ولی چشم زیبابین عقیله بنی هاشم حادثه کربلا را سراسر زیبایی می‌بیند.