حجتالاسلام نجمالهدی: خوارج، نتیجه قرآن منهای اهلبیت(علیهمالسلام) بودند
حجتالاسلام نجمالهدی: خوارج، نتیجه قرآن منهای اهلبیت(علیهمالسلام) بودند
حجتالاسلام نجمالهدی: خوارج، نتیجه قرآن منهای اهلبیت(علیهمالسلام) بودند
حجتالاسلام نجمالهدی: خوارج، نتیجه قرآن منهای اهلبیت(علیهمالسلام) بودند
عزادارن علوی شب21 ماه رمضان را به شبزندهداری و مناجات گذراندند.
مراسم احیاء دومین شب از لیالی قدر، به همت هیئت انصار ولایت یزد، جمعه دوم اردیبهشتماه مصادف با شب21ماه رمضان، با حضور گسترده موالیان و محبان امیرالمؤمنین(علیهالسلام) در مسجد جامع کبیر یزد برگزار شد.
حجتالاسلام سید جمالالدین نجمالهدی، در جمع مؤمنین و ارادتمندان امیرالمؤمنین(علیهالسلام) با موضوع عوامل مظلومیت و غربت مولای متقیان، به ایراد سخن پرداخت و گفت: علامه امینی(رحمتالله علیه) برای نوشتن کتاب بی بدیل «الغدیر» دهها سفر به اقصی نقاط دنیا داشت و همیشه مشغول مطالعه و جمعآوری مطلب برای دفاع از ولایت مطلقه امیرالمؤمنین(علیهالسلام) بود. ارادت علامه امینی به اول مظلوم عالم به حدی بود که میگفت: آرزو میکنم تنها در بیابان باشم و سالها روز و شب را بر مظلومیت علی(علیهالسلام) گریه کنم!
وی در باب مظلومیت امام علی(علیهالسلام) ادامه داد: امیرالمؤمنین(علیهالسلام) خطاب به فردی که داد مظلومیت سر میداد، فرمودند: به عدد ریگهای بیابان نسبت به منِ علی ظلم شده است. در سالهای آخر عمر شریف در خطبهها ابراز میکردند که من غریب و مظلوم هستم.
نجمالهدی یکی از وجوه مظلومیت حضرت را مردم کوفه دانست و ادامه داد: حضرت خطاب به مردم کوفه فرمودند: من میخواهم دردم را با شماها در میان بگذارم، ولی میبینم که دردِ من شمایید!
سخنران مراسم خاطرنشان کرد: مردم کوفه اهل خواندن قرآن بودند منتها بدون تفسیر و روایت پیامبر و اهلبیت(علیهمالسلام). ازاینرو هسته اصلی خوارج همین قراء بیبصیرت بودند.
مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، اولین و مهمترین عامل مظلومیت امام جامعه را تضاد خواستهها و انگیزههای امام و امت بیان کرد و افزود: در این باره حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) به مردم کوفه گفتند: من شما را برای خدا میخواهم و شما من را برای خودتان میخواهید.
نجمالهدی ادامه داد: دومین عامل مظلومیت حضرت، خیانت خواص و پیروی کورکوورانه عوام بود. به گفته خود حضرت مردم سه دستهاند: 1ـ عالمان ربانی، 2ـ کسانی که از علما خط گرفتند و درمسیر هدایت هستند، 3ـ منفعتطلبانی که هر روز رنگ عوض میکنند، به دنبال کسب آگاهی نیستند و تکیه گاه محکمی ندارند. به عبارتی اسباب غربت حضرت علی(علیهالسلام) گروه سوم بودند که دنباله رو خواص دنیاپرست و پلید بودند.
وی ضمن اشاره به خطبه قاصعه، آخرین خطبه حضرت تصریح کرد: عبارات أین عمار، أین ذوشهادتین و... در این خطبه آمده است. اینها افرادی بودند که در مواقع فتنه روشنگری میکردند و اهل تبیین بودند.
حجتالاسلام نجمالهدی افزود: مقام معظم رهبری نیز در سالهای اخیر جهاد تبیین را واجب قطعی و فوری اعلام کردند. کلمه واجب فوری و قطعی، یک فتوا و حکم شرعی است که از زبان ولی فقیه خارج شده است. بنابراین بر همه واجب است که در این مسیر تلاش کنند.
سخنران محفل دومین شب از لیالی قدر در بخش پایانی سخنان خود، عامل سوم مظلومیت و غربت مولیالموحدین را اینگونه بیان کرد: حضرت از هیچ ابزاری به غیر از حق استفاده نمیکردند. به عبارتی نه حاضر بودند سهم بیتالمال کسی را بیشتر بدهند، نه اینکه با زور شمشیر بخواهند دیگران را مطیع خود کنند.
قبل از سخنرانی حجتالاسلام نجمالهدی، مراسم قرائت دعای جوشن کبیر در میان نجواهای خالصانه مؤمنان دارالعباده برگزار شد.
برپایی نماز جماعت قضا، محفل انس با قرآن کریم، تلاوت مجلسی توسط اساتید قرائت، عزاداری و سینهزنی و... از جمله برنامههای این مراسم معنوی بود.