تلفات انسانی ما در سقط جنین

تلفات انسانی ما در سقط جنین


تلفات انسانی ما در سقط جنین

 

آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی: ما به رژیم اشغالگر قدس که ننگ خداوند بر او باد، رژیم کودک‌کش می‌گوییم چراکه در جریان یک سال جنگ در غزه حدود 17 تا 20هزار کودک را به شهادت رساند. اما کشور ما در طول یک سال با 300 تا 400هزار سقط جنین تلفات انسانی می‌دهد.

 

آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی سخنران مراسم ویژه شهادت حضرت صدیقه(سلام‌اللهعلیها) که توسط هیئت انصار ولایت یزد برگزار شد، در بیاناتی با توضیح اهمیت حق‌الناس و عقوبت الهی آن، به آمار تکان‌دهنده سقط جنین و دیه این گناه اشاره کرد.

وی اظهار داشت: امروزه عنصر صبر و استقامت در بین مردم کمرنگ شده است. ما به رژیم اشغالگر قدس که ننگ خداوند بر او باد، رژیم کودک‌کش می‌گوییم چراکه در جریان یک سال جنگ در غزه حدود 17 تا 20هزار کودک را به شهادت رساند. اما کشور ما در طول یک سال با 300 تا 400هزار سقط جنین تلفات انسانی می‌دهد که این آمار در استان یزد در طول سال به 10هزار سقط جنین میرسد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: دیه یک انسان بالغ حدود یک میلیارد و چند میلیون است اما دیه سقط جنین که روح دارد، حدود 15 میلیارد تومان مشخص شده چراکه سقط جنین نسل کشی است. نکته قابل توجه دیگر اینکه برای دیه یک انسان بدل وجود دارد، ولی هیچ کدام از مراجع برای دیه مثقالی سقط جنین بدل در نظر نگرفته‌اند و این احکام نشان از بزرگی مسئله سقط جنین دارد.

آیت‌الله مدرسی با قرائت حدیثی از پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله) گفت: با توجه به شرایط آخرالزمان باید نگاه ویژه‌ای به این دوران داشته باشیم. روزی پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله) در جمع اصحاب فرمودند: «سَیأتی قَومٌ مِن بَعدِکُم، الرّجُلُ الواحدُ مِنهُم لَه أجْرُ خَمسِینَ مِنکُم.»؛ گروهی بعد از شما می‌آیند که هر کدام از آنها اجر پنجاه نفر از شما را دارد. اصحاب سؤال کردند: «یا رسولَ اللّه، نَحنُ کُنّا مَعکَ ببدرٍ و اُحدٍ و حُنَینٍ و نزلَ فینا القرآنُ»؛ ما با شما در جنگهای مختلف بودیم و زمان نزول قرآن حضور داشتیم چگونه آنها اجرشان بیشتر از ماست؟ پیامبر(صلی الله‌علیه‌وآله) فرمودند: «إنّکُم لو تُحَمَّلوا لِما حُمِّلوا لَم تَصْبِروا صَبْرَهُم.»[1]؛ پیامبر در سه جمله پاسخ را بیان کردند و فرمودند: آنها کسانی هستند که شداید برآنها هجوم می‌آورد آنچنان صبر و بردباری نشان می‌دهند که اگر شما بودید هرگز صبر نمی‌کردید.

وی در ادامه بیان فضیلت مردان آخرالزمان گفت: پیامبر(صلیالله‌علیه‌وآله) در بین اصحاب دعا کردند و دو مرتبه تکرار کردند و فرمودند: «للّهُمَّ لَقِّنِی إِخْوانِی»[2]؛ خدایا توفیق دیدار برادرانم را به من عنایت کن. یکی از یاران پرسید آیا ما برادران شما نیستیم؟ پیامبر پاسخ دادند برادران من کسانی هستند که مرا ندیده‌اند و در دوران آخرالزمان به من ایمان می‌آورند. من نام آنها و نام پدرانشان را می‌دانم، آنها با همه موانع به من ایمان دارند. آنها نسبت به دین بسیار صبر و استواری دارند.

 


[1] . بحارالانوار، 52/130/26.

[2]. بحارالانوار، ج52، ص123، ح8.